Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:   

Runway Café

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 07:00 uur - 23:00 uur

Zaterdag en zondag: 08:00 uur - 17:00 uur

Happy Hour: Elke vrijdag van 17:00 uur - 19:00 uur

Ontdek ons menu >>


* Van maandag tot vrijdag is de keuken geopend van 07.30 uur tot 22.00 uur. Het ontbijt wordt geserveerd van 07.30 uur tot 11.00 uur.

Op zaterdag en zondag is de keuken geopend van 08.00 uur tot 16.30 uur. Het ontbijt wordt geserveerd van 08.00 uur tot 11.00 uur.

Runway Cafe | Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Runway Cafe - Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Schiphol's Gezelligste Café

2 Minuten lopen van schiphol plaza

Bent u op zoek naar een gezellig café/restaurant op Schiphol, waar u heerlijk kunt eten? Neem plaats en ontspan met vrienden of collega's in het Runway Café van Sheraton Amsterdam Airport hotel, een informele bar. Kom een klein hapje, maaltijd of drankje nuttigen in een levendige en gezellige sfeer.


Sinners & Saints

Het menu van het Runway Cafe heeft twee kanten. Aan de ene kant heb je de "Saints", deze bestaat uit onder meer de gezondere opties van het menu, zoals gezonde wraps etc. En aan de andere kant van het menu heb je de "Sinners", en hier kunt u de hamburgers, clubsandwiches met mayo en spek, en andere lekkere maar toch net wat minder gezonde opties vinden.


Take Away

In het Runway Cafe op Schiphol staat ons toegewijde personeel klaar om u te helpen op iedere manier mogelijk. Wij weten dat sommige van onze gasten haast hebben om naar huis of naar het werk te gaan, daarom bieden wij afhaalmogelijkheden aan.

Of het gaat om koffie en een croissant op weg naar het werk of het diner op de weg naar huis, ons professionele keuken personeel van het Runway Cafe zal het voor u regelen.

Om ervoor te zorgen dat het eten voor u klaar staat om mee nemen, is het aanbevolen bij voorhand contact met ons op te nemen.

Bel ons op: +31 (0) 20 500 4984


Prive Evenementen

Privé evenementen zoals netwerk-borrels, lunch & diner evenementen of zakelijke bijeenkomsten: Het Runway Cafe heeft de mogelijkheid om ieder evenement te verwelkomen.

De Lounge van het Runway Cafe op Schiphol ligt aan de achterkant van het restaurant, waardoor u de mogelijkheid krijgt om een aparte ruimte voor uw vrienden, collega's of gasten te hebben.

Of het een speciale gelegenheid of een informele lunch met een grotere groep, onze toegewijde Runway Cafe gastvrouw zal blij zijn u te helpen met al uw behoeften en wensen.

Als u een reservering heeft voor 10 of meer personen kunt u contact opnemen met ons events team via events.amsterdam@sheraton.com

Bel ons op +31 (0) 20 500 4984 of neem direct contact met ons op via runway.sheraton@sheraton.com. Voor reserveringen op dezelfde dag kunt u ons beter bellen.


Reserveren

Voor speciale wensen of vragen kunt u altijd kontakt met ons opnemen en ons toegewijde personeel zal u graag verder helpen.

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 20 500 4984 of via runway.amsterdam@sheraton.com

Als gast van het restaurant geniet u van 15% korting op uw parkeertarief. 


SPG® Benefits

SPG® R&B Program

SPG Leden, ontvangen 10% korting op eten. Nog geen Starwood Preferred Guest? 
Word nu lid>

Close