Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

4.3 (419 beoordelingen)

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: (31)(20) 316 4300  

4.3

Routebeschrijving

Wat is er in de buurt

 1. ABN AMRO Bank
 2. Travelex Schiphol Plaza
 3. EYE Film Instituut
 4. Hermitage Amsterdam
 5. Rijksmuseum op Schiphol
 6. Stedelijk Museum Amsterdam
 7. Van Gogh Museum
 8. Schiphol Train Station
 9. Schiphol Train Station
 10. Schiphol Busstation
 11. Schiphol Treinstation
Vorige
Volgende

Hoe kom je er

Het is niet gelukt om een routebeschrijving te vinden, probeer het opnieuw.

Verblijf in het hart van Schiphol op 18 minuten van Amsterdam Centrum

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center is het enige hotel met directe verbinding tot het vliegveld. Het hotel is ideaal gelegen na de immigratie en bagage claim, u loopt zonder naar buiten te hoeven, direct de vertrek- en aankomsthallen in. Geen stress bij vertrek of aankomst, maar heb de luxe van een hotel dat onderdeel uitmaakt van het vliegveld. Bekijk nu onze video's en zie welke ervaring u te wachten staat.

Parkeren op Schiphol doet u in onze overdekte parkeergarage direct naast het hotel. Vanuit de parkeergarage is het hotel binnendoor te bereiken via de traverse. U staat zo in de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol. Lees verder over parkeren op Schiphol >


Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ligt naast het World Trade Center waar vele bedrijven gevestigd zijn. Maar ook als u ergens in Amsterdam dient te zijn is het een ideaal vertrekpunt. Taxi's, bussen of een huurauto, het is allemaal zo geregeld. De treinen vertrekken zelfs 24 uur per dag op nog geen 3 minuten lopen van het hotel richting Amsterdam.

Hoe kom ik bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center?

Auto: Aankomst via de A4 vanaf Den Haag/Rotterdam, Amsterdam
U neemt vanaf de A4 de afslag Schiphol. Volg de borden Vrachtverkeer/Cargo en ga met de bocht naar rechts en sla twee keer rechts af, hierbij volgt u de borden Sheraton. Vervolgens rijd u rechtdoor, de parkeergarage van Sheraton bevind zich aan u rechterhand.

Aangekomen in de parkeergarage?
Neem de lift naar de tweede verdieping. Vanuit de lift gaat u rechts. Na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang.
 
Openbaar Vervoer: Station Schiphol
U neemt vanaf het perron de trap naar boven. U staat dan midden op Schiphol Plaza. Vanaf hier volgt u de borden WTC/Sheraton. U loopt richting de roltrap vlak voor de Body Shop.

U gaat met de roltrap naar boven toe en passeert de betaalautomaten aan uw rechterhand en na 50 meter aan uw linkerhand vind u de ingang van het hotel. Bekijk onze bovenstaande video om te zien hoe u van de bagage claim naar het Sheraton Schiphol loopt.

Aankomsthal Schiphol
U volgt vanuit de aankomsthal de borden Schiphol Plaza, dit is een grote hal omringd door winkels. Vanaf hier volgt u de borden WTC/Sheraton. U loopt richting de roltrap vlak voor de Body Shop.

U gaat met de roltrap naar boven toe en passeert de betaalautomaten aan uw rechterhand en na 50 meter aan uw linkerhand vind u de ingang van het hotel. Bekijk onze bovenstaande video om te zien hoe u van de bagage claim naar het Sheraton Schiphol loopt.

Ik Reis vanuit:

Den Haag Centraal Station
Er rijdt een directe verbinding vanaf Den Haag Centraal naar Schiphol. Stap in de sneltrein richting Amsterdam CS op spoor 9 of 10 en stap uit op spoor 1 of 2 bij Schiphol.

Utrecht Centraal station
Vanaf Utrecht c.s. rijdt elk 15 minuten een sneltrein richting Schiphol.

Amsterdam Centraal station
Op Amsterdam c.s. rijdt om de 10 minuten een directe verbinding naar Schiphol.

Leiden Centraal station
Vanaf Leiden c.s. rijdt elke 15 minuten een trein direct naar Schiphol.

 

Beoordelingen van gasten

Hear from our guests about their stay from 419 geverifieerde beoordelingen van gasten

Authentieke beoordelingen

87%van onze gasten beveelt dit hotel aan

AttorneyTim

This is always one of my favorite places to stay...great staff that goes out of their way to help...after the remodel the breakfast room is terrific...club lounge always suitable with pleasant eats...but the staff is what makes this place great...front desk is always top notch and it is what sets it apart from other hotels in Europe

Meer beoordelingen lezen

4.3 /5

 • Comfort kamer

 • Hotelmedewerkers

 • Slaapkwaliteit

 • Faciliteiten

 • SPG Loyaliteit

 • Eten en drinken

Close