View Information
 

Round The World In 30 Days - Expositie in The Gate by Jenny Mclver

Oktober - December 2015

Maandag - vrijdag: 07.00 - 01.00 uur

Zaterdag en zondag: 16.30 - 01.00 uur

 


Meet New Horizons in The Gate met een reeks van 10 reis foto's gepresenteerd door SPG lid en auteur Jenny McIver. Het "Popeye Dorp" in Malta, een tempel uit de 8e eeuw in Bhutan en de mysterieuze beelden op Paaseiland zijn maar een paar van de prachtige landschappen die worden getoond gedurende deze tentoonstelling tot eind december 2015.

Jenny McIver heeft deze foto's genomen tijdens een van haar vele reizen rond de wereld waarbij ze alle 7 continenten heeft bezocht. Elke foto zijn eigen unieke verhaal, welke u kunt lezen als u The Gate, de hotel bar van Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center, bezoekt.

Terwijl u de tentoonstelling bewonderd, vergeet u dan niet om een van de Paired® combinaties te proberen, die ons culinaire team heeft gecreëerd. Alle gerechten zijn geïnspireerd door de gefotografeerde bestemmingen, zoals de door Bhutan geïnspireerde Massaman Curry of de Couscous Salade bij Jordanië.

     

 

OVER JENNY MCIVER

Globetrotter en SPG lid Jenny McIver is de auteur van reisblog Round The World In 30 Days én van haar boek "The Grown-Up's Guide to Globetrotting". In 2006 had zij het inspirerende idee om haar business reizen om te toveren naar een reis rond de wereld van 30 dagen. Sinds dit besluit is zij niet meer gestopt met reizen en maakt ze nu jaarlijks zo'n 30-daagse reis. Ze heeft meer dan 160 verschillende landen bezocht en over elk land geschreven en helpt graag andere reizigers om hun wildste dromen waar te maken met deze foto expositie, waarvan zij hoopt anderen te inspireren meer te zien van de wereld.

 

OVER PAIRED

Paired koppelt onderscheidende smaken om onverwachte smaaksensaties te creeëren. We dagen onze gasten uit om de regels te breken en op een andere wijze te dineren. Kom naar The Gate voor een vernieuwende, verrassende en geheel unieke Paired ervaring.

Ontdek het Paired menu>

SPG Leden ontvangen 10% korting in The Gate. Nog geen lid? Schrijf je nu in

Close