Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:   

Routebeschrijving

Wat is er in de buurt

Hoe kom je er

Het is niet gelukt om een routebeschrijving te vinden, probeer het opnieuw.

Verblijf in het hart van Schiphol op 18 minuten van Amsterdam Centrum

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center is het enige hotel met directe verbinding tot het vliegveld. Het hotel is ideaal gelegen na de immigratie en bagage claim, u loopt zonder naar buiten te hoeven, direct de vertrek- en aankomsthallen in. Geen stress bij vertrek of aankomst, maar heb de luxe van een hotel dat onderdeel uitmaakt van het vliegveld. Bekijk nu onze video's en zie welke ervaring u te wachten staat.

Parkeren op Schiphol doet u in onze overdekte parkeergarage direct naast het hotel. Vanuit de parkeergarage is het hotel binnendoor te bereiken via de traverse. U staat zo in de aankomst- en vertrekhallen van Schiphol. Lees verder over parkeren op Schiphol >


Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ligt naast het World Trade Center waar vele bedrijven gevestigd zijn. Maar ook als u ergens in Amsterdam dient te zijn is het een ideaal vertrekpunt. Taxi's, bussen of een huurauto, het is allemaal zo geregeld. De treinen vertrekken zelfs 24 uur per dag op nog geen 3 minuten lopen van het hotel richting Amsterdam.

Hoe kom ik bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center?

Auto: Aankomst via de A4 vanaf Den Haag/Rotterdam, Amsterdam
U neemt vanaf de A4 de afslag Schiphol. Volg de borden Vrachtverkeer/Cargo en ga met de bocht naar rechts en sla twee keer rechts af, hierbij volgt u de borden Sheraton. Vervolgens rijd u rechtdoor, de parkeergarage van Sheraton bevind zich aan u rechterhand.

Aankomst via de A2 vanaf Utrecht:

U neemt vanaf de A2 de afslag naar de A9 en hierna de exit naar Schiphol. Volg de borden Langparkeren, hierbij volgt u de borden Sheraton. Vervolgens rijd u rechtdoor, de parkeergarage van Sheraton bevind zich aan u rechterhand.

Vanaf Schiphol Amsterdam Airport

Vervolg uw route op de Binnenweg vanaf het vliegveld. Volg de bocht naar de Havenmeesterweg. Ga verder naar de Handelskade. Sla rechtsaf de Energiestraat in. Sla rechts af richting Transportstraat. Ga verder naar het hotel.


Aangekomen in de parkeergarage?
Neem de lift naar de tweede verdieping. Vanuit de lift gaat u rechts. Na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de ingang.
 
Openbaar Vervoer: Station Schiphol
U neemt vanaf het perron de trap naar boven. U staat dan midden op Schiphol Plaza. Vanaf hier volgt u de borden WTC/Sheraton. U loopt richting de roltrap vlak voor de Body Shop.

U gaat met de roltrap naar boven toe en passeert de betaalautomaten aan uw rechterhand en na 50 meter aan uw linkerhand vind u de ingang van het hotel. Bekijk onze bovenstaande video om te zien hoe u van de bagage claim naar het Sheraton Schiphol loopt.

Aankomsthal Schiphol
U volgt vanuit de aankomsthal de borden Schiphol Plaza, dit is een grote hal omringd door winkels. Vanaf hier volgt u de borden WTC/Sheraton. U loopt richting de roltrap vlak voor de Body Shop.

U gaat met de roltrap naar boven toe en passeert de betaalautomaten aan uw rechterhand en na 50 meter aan uw linkerhand vind u de ingang van het hotel. Bekijk onze bovenstaande video om te zien hoe u van de bagage claim naar het Sheraton Schiphol loopt.

Ik Reis vanuit:

Den Haag Centraal Station
Er rijdt een directe verbinding vanaf Den Haag Centraal naar Schiphol. Stap in de sneltrein richting Amsterdam CS op spoor 9 of 10 en stap uit op spoor 1 of 2 bij Schiphol.

Utrecht Centraal station
Vanaf Utrecht c.s. rijdt elk 15 minuten een sneltrein richting Schiphol.

Amsterdam Centraal station
Op Amsterdam c.s. rijdt om de 10 minuten een directe verbinding naar Schiphol.

Leiden Centraal station
Vanaf Leiden c.s. rijdt elke 15 minuten een trein direct naar Schiphol.

 

Close