Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:   

Relax bij Sheraton Amsterdam Airport

Maak gebruik van de sauna en stoombad tijdens uw verblijf in het Sheraton Amsterdam Airport. Verlicht uzelf van externe spanningen in onze rustige spa en wellness. U kunt ook een van de aangeboden massages reserveren. Alle behandelingen moeten vooraf gereserveerd worden.

Relax bij Sheraton Amsterdam Airport
Swedish and Relax

Deze klassieke full-body massage maakt gebruik van lange, kneden en slagen om de spanning te verminderen en de pijnlijke spieren te kalmberen. Het verhoogt de circulatie en het bevordert totale ontspanning. Wij bevelen deze massage ten zeerste aan voor of na lange vluchten.

Deep tissue

Deze intense massage maakt gebruik van diepe, opzettelijke slagen die uw spiervezelfs scheiden en verlengen. De ideale massage voor spierspanning van sportieve activiteiten, stress of werk..

Revive

Deze massage geeft nadruk op drukpunten van vitale organen van het lichaam. Het bevordert een algemeen gevoel van welzijn en verhoogt de energiestroom. Het stimuleert, herstelt de balans, verlicht spanning en stress en zorgt voor een hernieuwde gevoel van vitaliteit.

Tarief
30 minuten EUR 65
60 minuten EUR 95
90 minuten EUR 145
120 minuten EUR175
Openingstijden
Sauna    06.00 - 23.00
Stoombad
   06.00 - 23.00

Sheraton Fitness & Spa is dagelijks geopend.Boek uw massage nu via e-mail of bel naar 020 316 43 00.

Meer informatie

Voor meer informatie of als u wilt reserveren, neem dan contact op met onze Sheraton Fitness & Spa medewerkers via +31 20 316 43 00 of stuur een e-mail.

 

Close