Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:   

Wij blijven verbeteren

Ontdek onze gerenoveerde Club Lounge, THE GATE Bar en ons nieuwe restaurant Stripes.

Omdat Schiphol Amsterdam Airport blijft innoveren en groeien om aan de behoeften van de moderne reiziger te blijven voldoen, zijn ook wij bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center, toegewijd aan het geven van een moeiteloze beleving aan onze gasten. Met veel enthousiasme introduceren we deze gerenoveerde ruimtes en helpen wij elke gast graag om zijn of haar reis vlot en inspirerend te laten verlopen.

Schiphol - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Sheraton Club Lounge - Sheraton Amsterdam Airport

Sheraton Club Lounge

Voel uzelf thuis in het nieuwe design, geïnspireerd door de Hollandse cultuur, van onze Club Lounge als u een Club Kamer boekt. Ontdek een nog grotere ruimte dan voorheen, met comfortabele stoelen en houten tafels die een ontspannen sfeer creëren. Geniet van een ontbijt in de ochtend en kies in de avond voor een gevarieerde selectie van hors-d'oeuvres en dranken, die dagelijks veranderen.

Boek nu uw Club Kamer >

Stripes

Stripes serveert perfect gegrilde steaks en verse vis met onze eigen unieke kruidenmix, rechtstreeks van onze topkwaliteit houtskolen grill. De natuurlijke, warme lichten en lokale details reflecteren de Nederlandse landschappen en cultuur. Om het af te maken, kunt u in Stripes kiezen uit een selectie van kwaliteitswijnen, per fles of per glas, die zorgvuldig zijn uitgekozen in samenwerking met experts van Wine Spectator.

Maak uw reservering voor Stripes >

Stripes - Sheraton Amsterdam Airport Hotel
THE GATE Bar

THE GATE Bar

Ontdek nieuwe bestemmingen in het interieur van hotelbar THE GATE dat is geïnspireerd door bestemmingen van over de hele wereld. Het grote atrium met gemeenschappelijke tafels en loungestoelen is ideaal om ontspannen te dineren en voor informele ontmoetingen. De kleine gerechten, geïnspireerd door verschillende reisbestemmingen, gecombineerd met lokale bieren van ons Paired-menu creëren onverwachte smaaksensaties.

Bezoek THE GATE >

Close