Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

4.3 (417 beoordelingen)

Schiphol Boulevard 101, Amsterdam, 1118BG, Netherlands   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: (31)(20) 316 4300  

4.3

Veel Gestelde Vragen

Algemeen

Heeft het Sheraton Amsterdam Airport Hotel internet faciliteiten?
Ja. Elke gast ontvangt gratis wifi internet die overal in het hotel te gebruiken is, houd u er wel rekening mee dat u om de 2 uur opnieuw moet inloggen om toegang te krijgen tot het internet.

Als passant kunt u bij de receptie internetkaarten kopen om te gebruiken in de Lobby of Business Center, de kosten hiervan bedragen €10 voor het eerste half uur.

Is het Sheraton Amsterdam Airport Hotel voor of na de immigratiediensten?
Het hotel is ideaal gelegen direct na de immigratie en bagage claim, u hebt dus geldige verblijfspapieren nodig.

Hoe kan ik contact opnemen betreffende mijn rekening?
Voor onjuiste Credit Card Charges of om een extra copy van uw rekening te krijgen, kunt u een e-mail sturen naar sheraton.amsterdam@sheraton.com met uw verzoek, waarna wij het zo spoedig mogelijk voor uitzoeken.

Biedt het Sheraton Amsterdam Airport Hotel ook Travel Agency prijzen?
Ja, maar afhankelijk van beschikbaarheid. Reisbureautarieven moeten geboekt worden via starwoodpro.com met beperkte toegang via een wachtwoord. Lees Verder>

Heeft u een klacht?
Is er iets tijdens uw verblijf niet volgens verwachting verlopen, laat het ons weten en neem contact op met onze Duty Manager per e-mail naar 00301.dutymanager@sheraton.com
.

Bent u iets vergeten?
We streven ernaar om alle gevonden voorwerpen te retourneren naar de rechtmatige eigenaar. Stuur een e-mail met uw verzoek en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. sheraton.amsterdam@sheraton.com

Heeft het Sheraton op Schiphol dagkamers beschikbaar?
Ja, wij hebben dagkamers beschikbaar te gebruiken tussen 8 uur 's ochtends en 18.00 uur 's middags. Lees Verder>

Valutaschommelingen
Voor niet-Amerikaanse hotels kunnen de tarieven bevestigd in USD worden omgezet in lokale valuta door het hotel van verblijf. Dit is op basis van de wisselkoers die het hotel hanteerd. Credit card kosten zijn onderworpen aan aanvullende valutaschommelingen door banken of creditcardmaatschappijen. Deze liggen niet binnen de macht van het hotel en kan dus het bedrag ten laste van uw creditcard beinvloeden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het hotel.

Pers

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center helpt u graag met eventuele vragen omtrent PR en media. Hier vindt u meer informatie over Starwood Hotels & Resorts en persberichten

Pers contact:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Bruens, Senior manager communications benelux.
Email: ellen.bruens@starwoodhotels.com

Reserveringen

Heeft u nog geen bevestiging per e-mail gekregen of wilt u uw reservering wijzigen?
U kunt uw reservering online controleren en/of wijzigen via deze link. Uiteraard kunt u ook een e-mail verzenden naar onze reserveringsafdeling voor eventuele veranderingen en vragen over uw reservering, e-mail dan naar sheraton.amsterdam@sheraton.com.


Welk formulier moet ik invullen voor Creditcard Authorisatie?
Stuur dit formulier volledig ingevuld voor aankomst naar ons toe.

Hoe kan ik in contact komen met de meetings en evenementenafdeling?
U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen via 020 316 4337 of u kunt uw verzoek e-mailen naar events.amsterdam@sheraton.com Ook kunt u kijken op onze meeting&events website, lees verder>

Transport

Kan ik parkeren op Schiphol bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en wat zijn de kosten?
Ja, het Sheraton op Schiphol beschikt over een eigen parkeergarage. De kosten verschillen van €48 per dag tot gratis voor hybride auto's. Lees Verder >

Vacatures

Zijn er vacatures bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel?
Vacatures en informatie over solliciteren bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel vind je hier.

Hotel voorwaarden

Alcoholbeleid
Alcoholhoudende drank wordt alleen geserveerd aan mensen18 jaar of ouder (in bezit van geldig legitimatiebewijs).

Leeftijdsbeleid
Kamers kunnen alleen gereserveerd worden door personen van 18 jaar of ouder. 

Rookbeleid
Ons hotel is geheel rookvrij. Ook het gebruik van e-sigaretten en vaporizers is verboden. Roken in onze gebouwen is overal verboden en leidt tot extra schoonmaakkosten van €175. Om te roken nodigen wij u uit op niveau 0 in de voorkant van onze hoofdingang.

Veiligheidsbeleid
Er is 24-uurs beveiliging aanwezig in het hotel.

Security Deposit
Voor elke kamer reservering wordt bij het inchecken EUR 60,- + stadsbelasting per persoon per dag gevraagd als deposit. Dit kan in de vorm van een credit card authorisatie of contante betaling.

Betaling beleid
Third Party Credit Card - Een niet-gast die wil betalen voor een gast in het hotel moet per fax of e-mail een kopie van de voor-en achterkant van de creditcard doorgeven, samen met een credit card autorisatie formulier voor aankomst van de gast. Credit card autorisatie formulieren kunnen worden verkregen bij het hotel.

Factuur bedrijf - Het betalende bedrijf moet een fax sturen met het verzoek van de factuur. Alle rechtstreekse facturering moet eerst worden goedgekeurd door onze afdeling boekhouding. Vermeld op de fax de kosten die gefactureerd moeten worden aan het bedrijf. Dit moet voorafgaand aan de aankomst van de gast geregeld zijn.

Pre-Pay Per Check - Als een bedrijf vooruit wil betalen per cheque, moet de cheque ten minste drie weken voorafgaans van de komst van de gast ontvangen zijn. Dit om te garanderen dat de cheque gedekt wordt door de bank.

Pre-paid en niet-restitutie reserveringen - Gasten zijn verplicht de credit card te tonen welke gebruikt is om de reservering te maken op de boeking website, samen met een geldig identiteitsbewijs.
De gastennaam weergegeven op de reservering zal worden vergeleken met de credit card en identiteitsbewijs. De credit card zal worden gebruikt als garantie voor het gebruik van extra's.
Als de gast niet dezelfde credit card kan tonen als welke gebruikt is bij betaling vooraf, wordt de originele credit card teruggestort en zal de totale kamerprijs in rekening worden gebracht op de credit card die de gast bij zich heeft bij check-in.

Kinderopvang beleid
Kinderopvang diensten is niet mogelijk.


Wat is het beleid voor kinderen in een kamer?

Om redenen van veiligheid is er een maximum van 3 personen per kamer, dit is inclusief kinderen. Kinderen die bij de ouders in bed slapen, slapen gratis. Kinderen onder de 17 jaar betalen een toeslag van €25 per nacht, boven de 17 jaar €45 per nacht voor het gebruik van een extra bed.

Zijn huisdieren toegestaan in uw hotel?
Ja, het is toegestaan om kleine huisdieren tot 10KG (onder kniehoogte) op de kamer te houden. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant en andere openbare ruimten.


Wat is het beleid voor een "early check-in"?

Wij garanderen nooit een "early check-in" van te voren, wilt u gegarandeerd een "early check-in", dan dient u de kamer de nacht van te voren te reserveren. Indien de beschikbaarheid het toelaat kunt u bij aankomst natuurlijk eerder in checken. De fee voor een early check-in bedraagt €50 als u voor 9 uur arriveert.

Wat is het beleid voor een "late check-out"?
Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u een late check-out aanvragen. De kosten zijn €10 per extra uur tussen 13.00uur tot 18.00uur. Na 18.00uur dienen wij een extra nacht in rekening te brengen.

Check acceptatiebeleid

Het hotel accepteert reischeques. Persoonlijke cheques worden niet geaccepteerd.

Aangrenzende kamerbeleid
Aangrenzende kamers zijn beschikbaar. Deze zijn echter niet gegarandeerd en moeten worden aangevraagd. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met het hotel.

Vroeg vertrek beleid
Reserveringen op prepaid tarieven kunnen niet worden gewijzigd zonder verlies van de aanbetaling. Neem contact op met het hotel voor verdere informatie.


Cadeaubonnen Acceptatiebeleid
Voor de aankoop van een cadeaubon kunt u contact opnemen met Miranda van der Gronde via e-mail miranda.vandergronde@starwoodhotels.com

Wachtlijstbeleid
Het hotel biedt een wachtlijst wanneer alle kamers volgeboekt zijn. Neem contact op met het hotel om op een wachtlijst te worden geplaatst. De gast zal een telefoonnummer achter moeten laten en wordt gebeld zodra er een kamer beschikbaar is.

Close